Succesverhalen van U15-leden

Duurzame uitblinkers

60% minder parkeerplekken


Het duurzame mobiliteitsbeleid van CMS staat al 15 jaar als een huis. “Niet bang zijn en duidelijk communiceren”, is volgens het top advocatenkantoor dé boodschap om zo’n beleid succesvol te maken. En te houden. In de afgelopen jaren zorgde dat voor 60% minder parkeerplekken en minder parkeerkosten.

CO2-neutraal in 2025


Lomans Installatietechniek in Amersfoort gelooft in een groene toekomst. En duurzaam vakmanschap. Iets wat in het hele bedrijf verweven zit. Want letterlijk alle diensten hangt het bedrijf langs de CO2- prestatieladder. Het harde doel voor 2025: CO2-centraal zijn. Petje af.

Binnen 10 kilometer, geen parkeerplek


Technisch adviesbureau-installatiebedrijf Warmtebouw weet maar wat goed wat duurzaamheid betekent. Als installateur en adviseur denken ze in duurzame installaties. En die gedachte voeren ze in het hele bedrijf door. Van een fietsplan tot afspraken rondom het gebruik van auto’s.

Fietsplan voor medewerkers


Wereldwijd zijn miljoenen mensen afhankelijk van de producten van Baxter. Als leverancier van medische producten aan ziekenhuizen en zorginstellingen, kijkt het bedrijf voortdurend vooruit. Naar de gezondheidsbehoeften, maar ook naar hun footprint. Samen met U15 reduceren ze hun CO2-uitstoot. En daar kwam een mooi fietsplan uit voort.

'Het adviesgesprek met U15 leverde veel tips op.'

~ Baxter